Kun painonhallintakurssi alkoi lokakuussa, kirjoittelimme itselle tavoitteita ja keinoja, miten saavuttaa tavoitteet. Minulla oli yksi tavoite, että opettelisin syömään enemmän kasviksia. En ole oikein koskaan ollut vihersalaatin ystävä ja kurkkukin jää usein syömättä... Jotain muuta piti keksiä. Päätin, että katson kaupan hevi-hyllyltä aina jonkun uuden tuotteen ja kokeilen sitä. Nyt syksyn aikana on tullut kokeiltua:

porkkanaa (toki tuttu jo aiemmalta, mutta runsaampana)
lanttua (tikkuina, raasteena, haudutettuina kuutioina)
punakaalia (todella hyvää salaattina ananaksen kanssa!)
äsken ostin kaappiin naurista
ruusukaalia (höyrytettyänä)
itusalaattia
erilaisia tomaatteja (mini, luumu..)
kesäkurpitsaa (esim. eilen tein 'makaroonilaatikon' ilman makaroonia kesäkurpitsasta)
kukkakaalia

Varmaan on ollut vielä jotain testattavana, ei vaan just nyt tuu mieleen.

Lisäys. Valion HeVi-juomia olen nyt myös ostanut. Näin Olen mitä syöt-ohjelmassa niitä ja kuulin myös moitteet, että lapsille syötetään sokerisia jogurtteja. Päätin ostaa niitä omaan kaappiin, itsekin maistettavaksi (vaikka kalliita ovat!) sekä lapsille välipaloiksi. Etenkin kuopusta ajattelin, kun hänellä on hieman mahan kanssa ongelmia,  noista saa helposti kolmevuotias kuitua ja mahakin varmaan kiittää.. ;)

Todella paljon saa vaihtelua lautasmalliin. Eikä oo ollut hirmuisesti ongelmiakaan. Vielä on paljon erilaisia maistettavia tarjolla ja noista ylläolevistakin paljon vielä kokeilematta eri muunelmia. =)

Ei tää niin tylsää ole, mitä luulis. Vähän kyllä vaatii vaivaa, mutta ihan varmasti on sen vaivan arvoista!!!