Mies ja lapset ovat olleet perjantaista lähtien reissussa. Ja äiti on elänyt kuin pellossa. On ollut jäätelöä, suklaata, jäätelöä ja jäätelöä. 'Oikea' ruoka ja säännölliset ruokailuajat ovat hävöksissä. Ja töissä on tullut oltua perjantaista lähtien 55 tuntia... Olisin varmaan työnarkomaani, jos minulla ei olisi perhettä...

Onhan se tietty niinkin, että pidän työstäni ja työ on aika vapaata, joten siellä myös viihtyy.

Yllätys oli, kun vaa'alle äsken hyppäsin, että paino on laskenut viime viikosta. Se on junnannut nyt kolmisen viikkoa tuossa 79,4- 79,6 kohdilla. Pitäisi tietty olla iloinen, että pysyy edes siinä. IKINÄ en enää halua nähdä vaa'assa 80 lukemaa!!!

Viime viikollakin meni monta päivää, etten merkkaillut kiloklubiin syömisiäni. Harjoteltavaa siinä on, mutta jotain jo osaan. =)

Juhannuksena matkaan junalla perheen perään mökille ja siellä tuskin on aikaa merkkailla syömisiä. Eilen ohjeistin miestä puhelimessa kauppaostoksiin: vihanneksia, hedelmiä, kokolihaa, lihaisaa makkaraa. Uskon että noilla pärjää pitkälle, etenkin jos jättää ne karkit ja muut ylimääräiset herkut kauppaan. Vaahtokarkkeja ostin kyllä jo mukaan vietäväksi viime viikolla, mutta siitä pussista aion tarjoilla koko juhannusporukalle paahdettavia. :)  Junamatkalle olen ostanut evääksi viinirypäleitä.

Nyt vielä muutama vuoro töissä ja sitten perjantaina kiireellä junaan ja juhannuksen viettoon!

Juhannuksen jälkeen vielä 3 (pitkää) vuoroa töitä ja sitten 4 viikon loma! :)