Aamulla heräilin ilman herätyskelloa. Pojatkin heräsivät omia aikojaan, esikoinen ensimmäiseen eskariaamuunsa.

Pojille aamupalaa, kalaöljyt ja vitamiinit. Itselle kalaöljyt, aloevera-tuotteet ulkoisesti ja sisäisesti ja mansikkapirtelö. Mielestäni nää pirtelöt on ihan liian makeita :P Ja tuo mansikka oli jauhoisempaa kuin se suklaa... mutta meni alas kuitenkin. Puolisen litraa vissyä ja sitten viemään esikoista eskariin. <3

 

Kuopuksen kanssa takaisin kotiin viettämään _vapaa_päivää. Päivän teema on lastenhuoneen raivaus ja poikien nukkumajärjestelyjen muutos. Kuopus yläsänkyyn ja esikoinen alasänkyyn. Sitä puuhastellessa meni koko päivä.

Aamupäivän aikana join vettä pullollisen (750ml), söin yhden persikan/nektari, kumpi lie. Ja hörpin tomaattiliemen. Lounaaksi joku pähkinäinen patukka ja ½ l vissyä.

Välipalaksi teetä  ja jälkiruoaksi tarkoitettu vanukas. Suklaanmakuinen tällä kertaa. Vettä 750ml ja tomaatti. Kävimme kävellen (n. 1km) hakemassa esikoinen eskarista.

Keittiönpöydällä on pidemmän aikaa majaillut kaksi orpoa banaania. Päätin tehdä niistä pojille muffineja iltapalaksi. Joku ehdotti irkissä, että taikinaan voisi lisätä vielä suklaata, makua tuomaan. Sitä en pystynyt tekemään, olisi liiaksi ollut kiusausta mulle. Taikinaa maistoin sen verran että tiedän, miltä takina maistui.

Päivälliseksi söin tomaattipastan ja kyytipojaksi otin vettä c-poretabletilla.

Illasta piipahdin kaupoilla kaverin kanssa/seurana. Jossain vaiheessa join vissyä sen ½ litraa (tarkat mitat, kun juon ½ litran tuopista).

Iltapalaksi kasvisLIEMI. HAH. Hörppäsin päälle vielä 2dl ingmanin ruusunmarja-vadelmakeittoa, kevyttä sellaista.

 ^^^^^^^^^^^^

Jatkuvasti tekee jotain mieli. Varsinaisesti ei ole kyllä nälkä, mutta jotain tekee kuitenkin mieli.. Siksipä tulee juotua noin hirmuisen paljon. Aineenvaihdunta ainakin vilkastuu, jos ei muuta. Ehkä voisin ajatella tätä 5 päivää sellaisena paastokuurina, jolloin keho puhdistuu. Tosin epäilen noiden pussien sisältöä, etten ihan säilöntäaineeton ole tämään jälkeen...

Olo on ihan ok. Ehkä energianpuutetta havaittavissa.

Jatkuvasti tekee mieli jotain. Ostinkin kauppareissulla purkkaa, että voin tulevina päivinä pistää purkan suuhun tuollaisina hetkinä.

Huomenna menenkin yöksi töihin ja kuulema ois Korkeasaari-keikkaa tiedossa ja ehkä sen jälkeen mäkkiin tms. Ilmoitin jo etukäteen, että valitettavasti en syö mitään....