Marraskuussa vielä tuli liikuttua ahkerasti. Sitten tuo jalka alkoi oirehtimaan (joku kantakalvon tulehdus) ja se on vieläkin kipeä. Olen vähentänyt lenkkeilyä ja joulukiireissä en muka ehtinyt edes uimaan. Haaveissa on pitkään ollut crosstrainer, mutta sen hankintakin on vain siirtynyt kun ei päästä miehen kanssa yhteisymmärrykseen laitteen hankinnasta.

Eilen sitten töissä 'jouduin' uimaan. Huomasi, ettei ole vähään aikaan tehnyt mitään rankempaa kun puoli kilsaakin piti uida välillä leväten. Aikomus on mennä nyt tänään uudestaan samaan halliin uimaan se kilsa!

Liikuntaa seuraamaan olen ottanut käyttöön askelmittarin. Jalasta johtuen ylimääräisiä askeleita ei paljoa tule otettua.

Mittari näyttää tälle päivälle 453 askelta (klo 7.40), eiliselle 5556. Paljon pitäisi tsempata, että 10000 askelta päivässä tulisi täyteen. Se siis tälle viikolle tavoitteeksi!

Kiloklubiin tulee nyt merkittyä nuo ruokailut. Se on todella kätevä kun laskee kalorit ja ilmoittaa rasvan laadunkin. Sen mukaan syön terveellisesti, ellen sorru herkkuihin...

Mutta vielä hetki töitä ja sitten uimaan! Mukavaa päivää kaikille!