Töissä 8.30 - 16.30

Aamupalaksi kaksi mandariinia ( 42 kcal), ruispala ohuilla kinkkusiivuilla (85 kcal), kurkkua päällä. Kahvi maidolla. Pyöreästi 150 kcal.

Ruisleipä ja pala kinkkua ja kahvi maidolla. Arvioisin n. 200 kcal.

350 kcal

Tomaattia, kurkkua, porkkanaa(30). 1 keskikokoinen peruna (70) ja 'meksikolaistyyppistä' jauhelihakastiketta (flora 7%) 1 dl verran (140). Kevytmaitojuomaa 1½ dl (60).

650 kcal

Ja sitten. Juhlimme kahden lapsen synttäreitä. Yritin istua pöydässä syömättä mitään herkkuja. Otinjopa mandariinin aluksi ja söin sen. Mutta sitten otin: Jäätelöä, pari kourallista sipsejä, hedelmäaakkosia kymmenkunta ja limulasillisen.

Tänäänhän on mun karkkipäivä. Joten toisaalta herkuttelu oli ok. Mutta esim. sipsit olisin voinut jättää kokonaan väliin, enkä ottaa jäätelöä lisää. Joten opettelua vielä vaatii tämä herkkujen ottamisen määrä..

En jaksa arvioida noiden kalorimääriä. Päätin, että ne vielä päivän kaloreista 600.

1250, jolloin illalle jää vielä 190 kaloria käyttämättä. Kyllähän sillä saa hyvin iltapalan, jos vain valitsee oikein. :)

Iltapalaksi porkkanaa(28), sitten itusalaattia(10), 5 minitomaattia (20) ja mandariini (20). = 78. Vielä ois siis 112 kaloria jäljellä iltaa varten.. ;) Sillähän syö vielä vaikka mitä.. =D

Ja en sit syökkään enää mitään. Muistin juuri, että mähän join glögiä mukillisen tossa kotiin tullessani. Esikoinen oli entisen naapurin ja hänen tyttönsä kanssa pihalla, niin kiikutin kylmissään olevalla äidille glögin lämmikkeeksi ennenkuin lähtivät. Joten eiköhän tää päivä oo näin pulkassa.