Tyhy-päivä Haikon kylpylässä.

Aamupalalla 'tortilla'rulla porkkanaraasteella ja tuorejuustolla, kalapasteija (oli kyllä jotain kevyttä taikinaa...), luumu ja mandariini. Sekä yksi Brumbergin suklaakonvehti ja yksi hedelmäinen alkukarkki  sekä tietty kahvi maidolla.

Lounaalla runsaasti erilaisia salaatteja, ruokalusikallinen nuudeli-kasvis lisäkettä ja kaksi ohutta viipaletta lihaa. Jälkkäriksi suklaamousseleivos kahvin kanssa.

Tässä kohtaa olisin voinut käyttää puolittamis-periaatetta, mutten kyennyt, leivos oli niin herkullinen. Kehitettävää siis itsellä itsehillinnässä.

Iltapäivällä piipahdin kotiin. Leipä juustolla ja mehukeitolla.

Rossossa syömässä vuohenjuusto-salaatin. Jätin sen öljyjutun koskematta. Muuten oli vain hedelmää, salaattia ja se herkullinen vuohenjuusto :p~

Ja illan mittaan ihan liikaa punaviiniä.... Yöllä leipä ja kevyttä mehukeittoa.

En nyt jaksa käydä näitä laskemaan. Mutta mielestäni pystyin hienosti valitsemaan ja olla ottamatta kaikkea. Ainut harmitus on tuo leivos ( ja liika viini ;) ), mutta harmituksesta onneksi pääsee yli joskus.

Sain myös yhdeltä työkaverilta puhelinnumeron. Asuu tässä lähistöllä. Saan hänestä uuden lenkkikaverin!!! Kunhan tää mun jalan kantakalvon tulehdus helpottaisi. Onneksi ostin viime viikolla instrusta niitä kantakiiloja kenkään pehmentämään askeleita. Loistokeksintö!

Lisäys: Ja vielä eilisestä. Työnantaja antoi 'joululahjaksi' Brunbergin kuuden suukon laatikon. Kiitin kohteliaasti. Toin kotiin ja käskin kotiinjäävän miehen ja poikien syömään illalla suukot pois. Aamulla odotti tyhjä laatikko kierrätykseen menoa. 0 kaloria mulle! :D