Juhannuksena luin Elämäntaparemonttia tekevän Tiltan ;) blogista kivan vinkin jauhottomaan leivontaan. Itsekin olen jossain vaiheessa viettänyt aikaani tuolla Karppi-forumilla, mutta varsinaiseen karppaukseen en ole koskaan ryhtynyt sukurasitteiden vuoksi. Vähähiilarinen ruokavalio muuten sopii mulle ja pyrin ylimääräisiä hiilareita välttelemään. Siksipä nytkin pääsi testiin tämä ohje.

Tiistaina tein makeita Oopseja. Ne syötiin rahkan ja mustikoiden kera. Pojat eivät huomanneet mitään eroa pannukakkuun. Eilen paistoin taikinan vohveliraudassa. Niistä tuli tosi vohvelisia. Todella littanoita...

Tänään testissä oli suolainen täyte. Täytteet eivät olleet rasvaisen pitsan veroisia, mutta maistui hyvältä ja aion tehdä uudelleen.

1245928388_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja kyllä. Jauhelihan seassa on raastettua porkkanaa.

Minulla on 'operaatio' lapsille kuusi kourallista vihanneksia päivässä. :D Näin niitä menee 'huomaamatta', hyvin kun hauduttaa.

Omenanpaloista tapellaan kun ostin Ikeasta omenanlohkojan.

Hyviä ideoita otetaan mieluusti lisää vastaan vihreiden ujuttamiseen lapsille! :)