Ma kertyi askelia 3656. Olin töissä 8.30 - 21, joten en pystynyt lenkille lähtemään ja aamulla vein lapset autolla hoitoon.

Ti-aamulla vein pojat kävellen hoitoon, sitten kävin kuntosalilla \o/ .Askeleita kertyi päivän mittaan 8532. Töissä olin 13 -21.

Keskiviikkona vein pojat kävellen hoitoon, kävin kävellen kirjastossa ja siellä labrassa varaamassa ajan itselleni. Töihin klo 16:sta. Uimassa illalla, kilsan uin. Ekaa kertaa kokeilin uimalasien kanssa ja menikin sujuvasti eikä niskat tulleet kipeäksi!!! Askeleita kertyi päivän mittaan 5204 .

To pääsin töistä klo 09. Nukuin päivällä ja syömisetkin heitti häränpyllyä. Tosin kalorit oli rajoissa, mutta herkut jäi punaiselle (kiloklubissa..). Illalla tunnin kävelyllä kaverin kanssa. Ensi tiistaille sovittiin uusi lenkkipäivä. Askeleita kertyi päivänmittaan 8126.

Pe kotipäivä poikien kanssa. Mihinkään ei tullut lähdettyä päivällä. Illalla kaupassa. Askeleita 2892...

La aamulla oli pakko päästä tuulettumaan. Yksin lenkkeilin puhelimen mp3 soittimen kera noin tunnin lenkin. Illasta sitten töihin yöksi. Askeleita 6149.

Su työyön jälkeen koomailua. Askeleita klo 18 jopa 815.

Vielä on tavoiteltavaa siinä, että sais joka päivä sen 5000 askelta. Tuo jalkapohja vaivaa, joten toisaalta olisi järkevää antaa sen levätä, mutta kun ei millään malttais...