Ma aamulla pojat hoitoon kävellen, kävelin vähän pidemmän kautta kaupalle. Sieltä kotiin ja valmistellen/suunnitellen loppuviikon juhlia. Hieman on jalat kipeät eilisestä luistelusta. Töihin yöksi (16->). Askelia päivänmittaan 5153.

Ti töistä 09. Illalla kaverin kanssa lenkille. Askeleita 9481

Ke töihin taas yöksi klo 16 -> Shoppailin aamupäivällä synttäreitä varten (tiimari, prisma) ja iltapäivällä kävin salilla ennen töihin lähtöä. Askeleita päivän mittaan: 6222.

To aamulla töistä 09. Kävin uimassa kilsan verran. Muuten aika hiljainen päivä liikunnan suhteen. Askeleita 3883.

Pe kotosalla poikien kanssa. Illalla Disney On Ice näytöstä katsomaan. Ystävä <3 lapsensa kanssa tuli meille viikonlopuksi. Puistossa ja kaupassa päivällä ja kävellen/junalla näytöstä katsomaan. Askeleita 6819.

La Esikoinen täyttää 6v. Aika meni kotosalla kakku-tehtaassa. Piipahdimme kyllä shoppailemassa, mutta kolmen lapsen kanssa se oli aika nopea reissu. :D Askeleita 3706.

Su juhlitaan kaverisynttäreitä. Päivä meni kotona ja aamulla unohdin napata askelmittarin mukaan.

Pääsääntöisesti viikko meni aika hyvin. Vähän kun tsemppaa niin helposti saa 5000 askelta kasaan. Siihen laitan seuraavallekin viikolle tavoitteen. Haastetta lisää ensi viikolla se, että mies on 'työmatkalla' tiistaista sunnuntai-iltaan. Liikuntapäivät jää muuten aika vähäisiksi. Yritän käydä ma uimassa ja ti kuntosalilla, ennenkuin yksinhuoltajuus koittaa loppuviikoksi.