Viikonloppu meni kolmisin lasten kanssa. Miehellä oli luvallinen ;) poikienviikonloppu kaverin luona.

Eilen käveltiin läheiselle pulkkamäelle ja pojat saivat kokea vauhdin hurmaa. Kuopusta kiinnosti enemmän eväät kuin laskeminen, mutta kivaa kaikilla kuitenkin oli! Itselle olin lämmittänyt mukaan sokeritonta glögiä ja hyvää teki lämmin juoma itsellekin, etenkin kun itse en laskenut, kylmähän siinä katsellessa tuli.

Tänään sitten miehen kotiuduttua puhuin esikoisen kanssani ulkoilemaan. Kuopus on 'laiska' kävelemään, hänet jätetiin kotiin iskän kanssa.

Lähtiessä nappasin Esikoiselle Iskän askelmittarin vyötärölle, ihan mielenkiinnon vuoksi. :D

Vajaa tunti käveltiin rauhalliseen tahtiin. Juteltiin niitä näitä ja liukasteltiin. Itsellä askelmittariin kertyi askelia 3848 ja Esikoiselle 6817. Matkaa vajaa kaksi kilometriä.

Aiemmassa kirjoituksessa tavoittelin sitä 10 000 askelta päivässä. Pitänee lienee asettaa tavoitteet ensin vähän alemmas. Ei kuluneella viikolla ole paljoa yli 5000 enempää kertynyt minään päivänä. Enkä 5000 olisi nyt aluksi realistisempi... (4896, 2917, 2721, 5556, 951, 3987, 3861)

Kuluneella viikolla olen neljänä päivänä harrastanut liikuntaa. Kahtena uimista ja kahtena kävelyä. Aion nyt joka viikko käydä kerran uimassa (ennen yövuoroa tai yövuoron jälkeen) ja kerran kaverin kanssa pitkällä lenkillä (ollut tapana jo vuosia), kerran pitäisi kai kävellä yksin  ja joku neljäs pitäisi keksiä vielä... Laitetaan mietintämyssyyn tuo. Jos se tuottaisi tulosta. :)