Syksyllä pääsin tk:n diabeteshoitajien vetämään painonhallintaryhmään, mikä olikin loistava juttu! Siellä puhuttiin paljon elämäntapojen muutoksista ja keskustelut ryhmässä opettivat paljon. Päälimmäisenä ryhmässä opittua on se valinnat ja puolittaminen. :) Niillä pääsee pitkälle!

Toisaalta harmittaa, etten jo heti alussa tajunnut laittaa syötyjä ylös, mutta ehkä sekin kuului tähään prosessiin että itse tajusi sen tärkeyden. Ettei se käsky tullut mistään muualta. Jonkin verran olen pohtinyt ääneen miehelle näitä juttuja ja käsittämätöntä, mies on keventynyt 5-7 kiloa tämän saman jakson aikana. Tekemällä valintoja. :D Hyvä juttuhan se on! Oikeasti loistava! Mutta niin väärin, kun toiselle se on niin helppoa...

Tää viikko on eka viikko kun painonhallintaryhmää ei ole. Ajattelin kuitenkin hypätä vaakaan tänään samoihin aikoihin kun ryhmä olisi ollut. Saa sitten vertalukelpoisen tuloksen- tosin vaaka on oma... Viime viikolla kyllä testasin sen ja tk:n vaa'an, joten tiedossa on paljon vähemmän oma vaaka näyttää (-400g).

Tämä on myös ensimmäinen viikko ilman mitään liikuntaa. Parisen viikkoa sitten jalkapohjani kipeytyi. Selvittelin sitten että kantakalvohan se on tulehtunut. Siihen ei oikein muu auta kuin lepo, joten lenkit ovat jääneet. Toki olisin voinut mennä uimaan, mutta aikakin on rajallista ja tässä ihan lähellä kun ei hallia ole, että voisi nopeasti piipahtaa. MUTTA näemmä syömälläkin voi paino laskea! Sitä ainakin aamulla oma vaaka lupaili. :)

Olenkin nyt kuluneen viikon aikana lueskellut muiden samassa tilanteessa olevien blogeja ja eilen eksyin Kiloklubille. Noista saa itselleen hurjasti tsemppiä!

Aion nyt jatkaa tätä syömisien kirjaamista. Liikuntaa en uskalla vielä hurjasti lisätä, kauppamatkat voin kävellä. Aikomuksena olisi vuodenvaihteen jälkeen mennä tutustumaan tuohon paikalliseen kuntosaliin. Vähän uusia juttuja tähän elämäntavanmuutokseen. Tuleva joulu pelottaa, mutta uskon että siitä selviän! Siksihän tämän bloginkin perustin.