Sunnuntaina suunnittelin viikon liikuntajuttuja. Aikomus oli maanantaina mennä uimaan ennen töitä (13-21) ja tänään tiistaina piti käydä kuntosalilla hikoilemassa, kun on vp.

Mutta..

Eilen käytin kuopuksen puheterapiassa aamulla. Olin kotona hieman ennen kymmentä ja söin aamupalan. Ja sitten söin kaapista suklaakeksi ja sitten söin kuivattuja hedelmiä ja ja ja.

Ja sitten väsytti.

Nukuin. Heräsin 12.15, ehdin kyllä hyvin töihin, mutta se uiminen jäi.

Tänään mies vei lapset hoitoon, kun kerrankin mulla oli mahdollisuus nukkua pidempään aamulla. Heräsin kyllä miesväen lähtöön, tein jotain aamutoimiakin siinä kahdeksan maissa. Sitten nukahdin takaisin sänkyyn. Heräsin äsken 11.35. Kuntosali taitaa jäädä tältä päivältä kun on se painonhallintaryhmä klo 14- 15.30.

Mies lähtee tänään 'työmatkalle' Lappiin ja tulee sunnuntai-iltana takaisin. Minulle on onneksi järjetynyt töistä aamuvuoroja loppuviikoksi, etteivät pojat joudu heitteille ;) ja viikonloppu on sitten pakosta vapaa. Ehkä taidan levätä nyt hyvillä mielin loppuviikon ja jatkaa kuntoilua sitten ensi viikolla.

Tämän viikon tavoitteeksi asetan sen, että pysyn kurissa noissa syömisissä. Pakko keksiä illoille tekemistä ettei kaappien sisällöt huhuile mulle iltaisin ja pakota syömään itseään pois.. :P