Ilmoittaudun illaksi Indoor Cycling-tunnille.

Indoor Cycling lyhyesti (sisäpyöräily, myös nk. Spinning®)
 
 ***** Gymillä on hyvin ilmastoitu ja väljä sali joka on tarkoitettu pelkästään sisäpyöräilyä varten. Tuliterät pyörät, fiilikseen sopiva valaistus ja hyvä äänentoisto tekevät pahimmastakin ylämäestä nautinnon. Saliimme mahtuu kerrallaan peräti 28 pyöräilijää sekä ohjaaja. Ota tunneille mukaan hikipyyhe ja muovinen juomapullo. 


Helppo ja tehokas perustunti joka sopii myös aloittelijoille. 

 

Pitkään olen haaveillut tuonne tunnille menosta, mutta rohkeus ei ole riittänyt. Eikä alkuvuodesta noille helpoille tunneille ole oikein mahtunut. Nyt huomasin että sellaiselle Startti-tunnille oli hyvin tilaa. Rohkaisin itseni ja ilmottauduin.

Iltaa odotellessa! ;)

 

*edit*

Olikin aika mennä tuolle tunnille. Ensi viikolla kuulema tuollainen Startti-tunti on viimenen. Sitten taas syksyllä uusille aloittelijoille järjestetään.

Fiilikset?

Hieman säädin väärälle korkeudelle sitä satulaa, tai siis jäi liian alas.

Laitoin alussa liikaa vastuksia ja meinasin uupua, jouduin vähän huilaamaan. Kun hoksasin tämän, että kannattaa mennä vähän kevyemmillä vastuksilla niin jaksoin lopputunninkin ihan ok.

Katselin jo, milloin voisin mennä seuraavan kerran tunnille. ;) Harmi vain kun vuorotyö (etenkin iltoihin painottuva työ) vähän rajoittaa näitä vapaa-ajanmenoja...

Aion siis mennä uudestaan kokeilemana miten kunto kestää vähän pidemmän tunnin. :)