Aamulla mies vei pojat hoitoon. Mulla oli vapaapäivä. Aamulla mittaisin itseni vyötäröltä ja hyppäsin vaa'alle.

Otin pullollisen vettä viereeni (750ml) ja hörpin sitä makoillessani. Ylösnoustuani sekoitin ensimmäisen pirtelön, sulkaanmakuisen. Se oli yllättävän hyvä. Hieman jauhoisekis jäi, mutta maku lienee paranee jos sekoittaa kunnolla.

Hirmuinen nälkä (mukamas) ja pureskelimen tarve. Puuhailin tässä kotona kaikenlaista. Keittelin vettä yhtä lientä varten. Pussi sattui olemaan tomaattilientä. Lievää ennakkoluuloa makua kohtaan, mutta maku olikin yllättävän hyvä! Tai se suolaisuus pelasti kaiken. :D Pilkoin vähän lanttua nakerrettavaksi.

Vettä meni toinen pullollinen (750ml) ja join teetä makeutusaineella 3 dl.

Kävi kalaöljy-ostoksilla. Mukaan tarttui myös särkylääkettä ja käsidesiä (possulunssaa ajatellen). Pojille ostin myös monivitamiinilaatikon- kesällä on ollut hunningolla tuo vitaminointi- aurinko on hoitanut sen puolen.

Parkkihallissa söin sellaisen brownies patukan. Kun olen ollut jo pidempään vähäsokerisella ruokavaliolla, niin se patukka oli mielestäni todella makea. Pureskelin ajatuksella jokaisen palan. Kotiin saavuttuani keitin kahvit ja join mustana- yleensä laitan paljon maitoa joukkoon. Näin ajattelin varmistaa, ettei ainakaan päänsärkyä tule kofeiinipuutoksesta...

Hain pojat päiväkodista ja kävimme Ikeassa yövalo-ostoksilla. Lähtihän sieltä muutakin mukaan, mutta sitä lamppua mentiin hakemaan.

Kotona kasvisliemi, oli pakko ottaa tomaatti kun oli niiiiiin nälkäinen olo :D :D ja ½ litraa vadelma-vissyä. Join myös pullollisen taas vettä (750ml).

Lenkillä kaverin kanssa. Hirmuinen hikoaminen. Loppumatkasta eksyttiin vadelmapuskaan ja söin vadelmia ainakin 2dl. No, terveellisiä luonnonmarjoja. :)

Lenkin jälkeen joku pasta.

Iltapalaksi 'jälkiruoka'. Ja vissyä ½ litraa.

 

Mietteitä päivän lopuksi.

Yllättävän hyvin on pystynyt olemaan syömättä muuta kuin noita ennaltamäärättyjä. Paitsi ne vadelmat. :D Hirmuisen makeita ja suolaisia pussiruoan kyllä ovat :/

Ja paljon on tullut juotua. Ihan hirmuisesti. Litra vissyä,  2,25l vettä, kahvia 3dl ja teetä samainen 3dl.

Yllättäen vessassakin on tullut juostua...